espiritismo mundial

domingo, 20 de abril de 2014

Διαδώστε το Πνευματισμού divulgue o espiritimo em grego

Διαδώστε το
Πνευματισμού,
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Ο ΘΕΟΣ

ΑΝΩΤΑΤΟ INTELLIGENCE,
ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ


ΙΗΣΟΥΣ,

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ


Kardec,

Η θεμελιώδης βάση

- ΒΙΒΛΙΟ τα πνεύματα »

- Βιβλίο των Μέντιουμ »

- Το Ευαγγέλιο Σύμφωνα με τον πνευματισμό

- HEAVEN AND HELL

- GENESIS


"ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ" Φιλανθρωπία:   ευγένεια σε όλους, επιείκεια
τις ατέλειες των άλλων, τη συγχώρεση των αδικημάτων. (LE 886)

 Διεθνές Συμβούλιο πνευματιστής 



 Πνευματιστής ΚΙΝΗΣΗ 

"Spirits ανακοινώσει ότι έχουν φθάσει στην ηλικία που χαρακτηρίζεται από Providence για μια καθολική εκδήλωση και ότι είναι οι υπουργοί και οι παράγοντες της θέλησης του Θεού, του οποίου η αποστολή είναι να αναθέσει και να διαφωτίσει τους άνδρες, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την αναγέννηση της ανθρωπότητας. "Allan Kardec (Βιβλίο των Πνευμάτων» - Προλεγόμενα)  
Τι είναι 
  • Κίνηση Πνεύμα είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην μελέτη, προώθηση και εφαρμογή του Δόγματος που περιέχονται στις βασικές εργασίες του Allan Kardec, τη θέση τους σε απόσταση από όλη την ανθρωπότητα και την εξυπηρέτηση. 
  • Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν το Κίνημα πνευματιστής γίνονται από ανθρώπους, μόνος ή μαζί, και πνευματιστής Ιδρύματα. 
  • Τα θεσμικά όργανα πνευματιστής περιλαμβάνει:
    • Ομάδες, Κέντρα, ή πνευματιστής κοινωνίες που αναπτύσσουν γενικές δραστηριότητες της μελέτη, την πρακτική και τη διάδοση της πνευματιστής Δόγμα και μπορεί να είναι μικρές, μεσαίες ή μεγάλες?
    • Οι Ομοσπονδίες, οι οποίοι αναπτύσσουν τις δραστηριότητες της ένωσης των πνευματιστής Ιδρυμάτων και την ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής?
    • Ειδικευμένους φορείς, που αναπτύσσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες πνευματιστής, όπως η κοινωνική αρωγή και η προώθηση και διάδοση δογματική?
    • Η Μελέτη Small Group του Πνευματισμού, επικεντρώθηκε κυρίως στην αρχική μελέτη του πνευματιστής Δόγμα.
--- Ο --- 
Επίδραση του Πνευματισμού σε εξέλιξη
798. Πνευματισμός θα γίνει κοινή πεποίθηση, ή θα μοιραστεί, όπως πίστη, μόνο λίγοι άνθρωποι;
«Είναι βέβαιο ότι θα γίνει γενική πεποίθηση, και να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην ανθρώπινη ιστορία, επειδή η φύση και ήρθε η ώρα για να μπορεί να κατατάσσεται μεταξύ ανθρώπινης γνώσης. Είναι, ωστόσο, θα πρέπει να στηρίξει τις μεγάλες μάχες, κατά περισσότερο ενδιαφέρον από ό, τι κατά της καταδικαστικής απόφασης, διότι δεν υπάρχει τρόπος για να αποκρύψει την ύπαρξη των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την καταπολέμησή της, μερικά από αυτοεκτίμηση, άλλα από τα κοσμικά αίτια. Ωστόσο, όπως θέληση να πάρει μόνωση, οι αντίπαλοί του θα αισθάνονται αναγκασμένοι να σκέφτονται σαν τους άλλους, για να μην γίνει γελοίο. "
(The Book of Spirits - Μέρος 3 - Κεφάλαιο VIII) 

ΚΕΝΤΡΑ Όμιλο ή τις εταιρείες τους πνευματιστές 
"Οι ομάδες αυτές αντιστοιχούν στο άλλο, με την επίσκεψη, ανταλλάσσοντας παρατηρήσεις μπορούν να αποτελούν ήδη τώρα τον πυρήνα της μεγάλης οικογένειας πνευματιστής, μια μέρα consorciará όλες τις απόψεις, και να ενώσει τους άνδρες από ένα και μόνο συναίσθημα: της αδελφοσύνης, φέρνοντας το αποτύπωμα της χριστιανικής φιλανθρωπίας »Allan Kardec (The Book of Μέντιουμ -. κεφάλαιο XXIX - σημείο 334). 
 
Τι είναι 
 
Ομάδες, Κέντρα, ή πνευματιστής Εταιρειών:  
  • Τα κέντρα σπουδών, υποτροφιών, την προσευχή και την εργασία, ασκείται στο πλαίσιο των αρχών πνευματιστής? 
  • Τα σχολεία της πνευματικής και ηθικής εκπαίδευσης, που λειτουργούν σύμφωνα με την πνευματιστής Δόγμα? 
  • Δημοσιεύσεις αδελφικής φροντίδα για όλους όσους τις ασκούν για τους σκοπούς της καθοδήγησης, του Διαφωτισμού, βοήθεια ή παρηγοριά? 
  • είναι τα εργαστήρια που παρέχουν στους συμμετέχοντες ευκαιρίες για να ασκήσει την εσωτερική τους ανάπτυξη μέσα από την πρακτική του Ευαγγελίου στις δραστηριότητές τους? 
  • Μέρη όπου τα παιδιά, τους νέους, ενήλικες και ηλικιωμένοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν, να σπουδάσουν και να εργαστούν, ενώνοντας την οικογένεια υπό την καθοδήγηση του Πνευματισμού? 
  • Υποχωρήσεις της ειρήνης, προσφέροντας ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες να ξαναφτιάξουν την πνευματική και αδελφική ένωση μέσω της πρακτικής των «Αγαπάτε αλλήλους»? 
  • Οι πυρήνες που χαρακτηρίζεται από την απλότητα του τα πρώτα σπίτια της ανόδου του Χριστιανισμού, η πρακτική της φιλανθρωπίας και την παντελή απουσία των εικόνων, τα σύμβολα, τελετουργίες, ή άλλες εξωτερικές εκδηλώσεις? 
  • είναι οι θεμελιώδεις μονάδες του Κινήματος πνευματιστής.

Τους στόχους τους
 
 
Ομάδες, Κέντρα, ή πνευματιστής κοινωνίες στοχεύουν στην:  
  • προωθήσει τη μελέτη, τη διάδοση και την πρακτική του πνευματισμού, οι άνθρωποι συνάντηση:
    • αναζητήσουν φώτιση, καθοδήγηση και βοήθεια για την πνευματική, ηθική και υλική τα προβλήματά τους?
    • που θέλουν να ξέρουν και να μελετήσει το Δόγμα?
    • που θέλουν να εργαστούν, να συνεργαστούν και να χρησιμεύσει σε κάθε τομέα δράσης των προσφορών πρακτική πνευματιστής.

Βασικές δραστηριότητες της
 

Ομάδες, Κέντρα, ή πνευματιστής κοινωνίες έχουν τις βασικές δραστηριότητες: 
  • διεξάγει συναντήσεις για τη μελέτη της πνευματιστής Δόγμα, προγραμματισμού, μεθοδική και συστηματική, ανοικτή σε άτομα όλων των ηλικιών και από όλα τα πολιτιστικά και κοινωνικά επίπεδα, επιτρέποντας μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη γνώση του Πνευματισμού σε όλες τις πτυχές της? 
  • συνεδριάζουν για την εξήγηση του Ευαγγελίου σύμφωνα με την πνευματιστής Δόγμα, περνά την εφαρμογή και την αδελφική βοήθεια μέσω του διαλόγου, για τους ανθρώπους που αναζητούν και τα Κέντρα πνευματιστής σε αναζήτηση της φώτισης, την καθοδήγηση, τη βοήθεια και την πνευματική και ηθική βοήθεια? 
  • διεξάγει συναντήσεις για τη μελέτη, την εκπαίδευση και την πρακτική της διαμεσότητας βάση πνευματιστής αρχές και τους στόχους, διαφωτιστική, την καθοδήγηση και προετοιμασία των ατόμων για τις δραστηριότητες για μέντιουμ? 
  • συνεδριάζουν για τα παιδιά πνευματιστής ευαγγελισμού και τους νέους, σε τακτική βάση, μεθοδική και συστηματική, βοηθώντας, εξηγεί, και να καθοδηγεί τα εντός της διδασκαλίας της πνευματιστής Δόγμα? 
  • εκτελέσει το έργο της διάδοσης του πνευματιστής Δόγμα από όλα τα οχήματα και πολυμέσων συμβατή με τις αρχές πνευματιστής, όπως διαλέξεις, συνέδρια, βιβλία, εφημερίδες, περιοδικά, ενημερωτικά δελτία, φυλλάδια, μηνύματα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, αφίσες, κορδέλες βίντεο και ήχου? 
  • εκτελέσει την υπηρεσία βοήθειας και πνευματιστής κοινωνικής προώθησης για άπορους ανθρώπους που ζητούν βοήθεια υλικό: παρακολουθώντας τους με πιο πιεστικές ανάγκες τους? προώθησή τους μέσα από τα μαθήματα και τις εργασίες της επαγγελματικής και της προσωπικής ανάπτυξης? και τους διαφωτιστική με τις ηθικές διδασκαλίες του Ευαγγελίου σύμφωνα με την πνευματιστής Δόγμα? 
  • τονώσει και να καθοδηγήσει τους προστάτες τους, για την υλοποίηση και τη συντήρηση της μελέτης συνάντηση του Ευαγγελίου στο σπίτι, ως στήριξη για την πνευματική αρμονία των οικογενειών τους? 
  • συμμετέχουν σε δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την ένωση των πνευματιστές και πνευματιστής Ιδρύματα και την ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής με τη συνένωση των προσπαθειών, προσθέτοντας εμπειρίες, την αμοιβαία βοήθεια και την υποστήριξη, τη βελτίωση της πνευματιστής δραστηριότητες και την ενίσχυση της δράσης των πνευματιστές? 
  • την εκτέλεση των διοικητικών καθηκόντων που απαιτούνται για την κανονική λειτουργία, σύμφωνα με την οργανωτική δομή και τους νόμους της χώρας σας.
--- Ο ---
ΕΡΓΑΣΙΑ συλλογικού και 
ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ πνευματιστής 
«Πνευματισμού είναι ένα θεμελιώδες ερώτημα? αποδίδουν τη μορφή θα ήταν τρέλα ανάξια του μεγαλείου του θέματος. Ως εκ τούτου, τα κέντρα που κατανοούν πλήρως την αλήθεια πνευματισμός θα πρέπει να προσεγγίσει ο ένας στον άλλο, αδελφικά, και να ενωθούν για την καταπολέμηση των κοινών εχθρών. Απιστία και τον φανατισμό " 
Allan Kardec (Μεταθανάτιο Έργων - Κατασκευή του Πνευματισμού - σημείο VI) 
Τι είναι 
  • Ομοσπονδιακή και την ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής λειτουργεί μέσα από μια δραστηριότητα, η οποία έχει ως στόχο να ενισχύσει, να διευκολύνουν, να επεκτείνει και να ενισχύσει τη δράση του Κινήματος πνευματιστής στη βασική της δραστηριότητα, η οποία είναι να προωθήσει τη μελέτη, τη διάδοση και την πρακτική της πνευματισμός . 
  • Πηγάζει από την εκούσια, συνειδητή και λειτουργίας υποτροφία, η αλληλεγγύη, οι πνευματιστές και πνευματιστής Ιδρύματα, μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών και εμπειριών, την αμοιβαία βοήθεια και να εργαστούν από κοινού. 
  • Είναι απαραίτητο για την ενίσχυση, τη βελτίωση και την ανάπτυξη της πνευματιστής θεσμικά όργανα και να διορθώσει τυχόν αποκλίσεις από την ορθή δογματική και διοικητική πρακτική.

Ό, τι ισχύει
 
  • Εκτελεί μια μόνιμη επαφή με τις ομάδες, Κέντρα, ή πνευματιστής κοινωνίες, προωθεί την ενότητα και την ολοκλήρωση και τη θέση στη διάθεσή τους, τις προτάσεις, τις εμπειρίες, τις θέσεις εργασίας και την υποστήριξη που χρειάζονται για τις δραστηριότητές τους προγράμματα. 
  • Χωράει συναντήσεις, συσκέψεις, μαθήματα, εκδηλώσεις και άλλες εκδηλώσεις που απευθύνονται στους υπευθύνους και τους εργαζομένους της πνευματιστής να ανανεώσει και να επικαιροποιήσει τις δογματικές και διοικητικές γνώσεις, με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση των δραστηριοτήτων των θεσμικών οργάνων πνευματιστής και το άνοιγμα νέων μετώπων της δράσης και του έργου. 
  • Οργανώνει εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό, για τη διάδοση της πνευματιστής Δόγμα έτσι ώστε Πνευματισμού γίνεται όλο και περισσότερο γνωστές.

Πώς να δομήσει
 
  • Είναι χτισμένο από την ένωση των ομάδων, Κέντρων, Σωματείων ή πνευματιστής, η οποία διατηρεί την αυτονομία και την ελευθερία δράσης τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους και να συνοψίσω την εμπειρία, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και ενίσχυση των δραστηριοτήτων της και την πνευματιστής Κίνημα γενικότερα. 
  • Ομάδες, Κέντρα, ή πνευματιστής Εταιρειών, ενώνοντας, αποτελούν τις Ομοσπονδίες και φορείς ή ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό ή εθνικό επίπεδο. 
  • Οντοτήτων και των ομοσπονδιακών και ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής σε εθνικό επίπεδο φορέων αποτελούν το σώμα της ενοποίησης της πνευματιστής Κινήματος σε διεθνές επίπεδο, το Διεθνές Συμβούλιο πνευματιστής.

Κατευθυντήριες γραμμές του ομοσπονδιακού εργατικού δυναμικού και την ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής
 
  • Η ομοσπονδιακή και την ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής εργασίας, καθώς και την ένωση των πνευματιστές και πνευματιστής Ιδρυμάτων με βάση τις αρχές της αδελφοσύνης, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας και της ευθύνης οποία οι συνήγοροι Δόγμα. 
  • Χαρακτηρίζεται από την προσφορά αποζημίωσης, χωρίς να απαιτείται βοήθεια χωρίς να δημιουργεί περιορισμούς, χωρίς την επιβολή αποτελέσματα και να ενωθούν χωρίς να αναστέλλει τις πρωτοβουλίες, διατηρώντας τις αξίες και τα ατομικά χαρακτηριστικά και των δύο ανδρών και των θεσμών. 
  • Η ένταξη και η συμμετοχή των πνευματιστής Ιδρύματα και την ενοποίηση του Κινήματος πνευματιστής, πάντα εκούσια και συνειδητή, γίνονται επί ίσοις όροις χωρίς υποταγή, το σεβασμό και τη διαφύλαξη της ανεξαρτησίας, της αυτονομίας και της ελευθερίας δράσης που απολαμβάνουν. 
  • Κάθε πρόγραμμα ή υλική υποστήριξη στη διάθεση του πνευματιστής θεσμικά όργανα δεν είναι υποχρεωτική, επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια του τους εγκρίνει ή όχι, εν μέρει ή πλήρως, ή να τις προσαρμόζουν στις δικές σας ανάγκες ή ανέσεις. 
  • Σε κάθε ομοσπονδία και την ενοποίηση των δραστηριοτήτων πνευματιστής Κίνημα πρέπει πάντοτε να ενθαρρύνεται μεθοδική, συνεπής και εμπεριστατωμένη μελέτη των έργων του Allan Kardec, τα οποία αποτελούν το πνευματιστής Κωδικοποίηση, τονίζοντας τα θεμέλια πάνω στα οποία είναι εγκατεστημένος ο Δόγμα. 
  • Όλες οι εργασίες και την ενοποίηση των δραστηριοτήτων πνευματιστής έχουν ως κύριο στόχο τη θέση τους, με απλότητα και σαφήνεια, παρήγορο και να καθοδηγεί μήνυμα πνευματισμό στο εύρος και την εξυπηρέτηση όλων, και ιδίως το πιο απλό, μέσα από τη μελέτη, προσευχή και δουλειά. 
  • Στην πρέπει πάντα να διατηρηθούν όλες ομοσπονδία και την ενοποίηση των δραστηριοτήτων πνευματιστής Κινήματος, όσοι συμμετέχουν σε αυτές, το φυσικό δικαίωμα να σκέφτονται, να δημιουργούν και πράξη που οι συνήγοροι Δόγμα, με την προϋπόθεση, ωστόσο, όλες οι εργασίες στο που κωδικοποιούν τα έργα του Kardec.
--- Ο ---  
Αποστολή της πνευματιστές
Πηγαίνετε, λοιπόν, και να κηρύξουν το θείο λόγο: να περιφρονούν τις μεγάλες, τις μελετητές που απαιτούν απόδειξη, μικρό και εύκολο να δεχτούμε ότι? διότι, ιδίως μεταξύ των μαρτύρων του έργου, τον επίγειο δοκιμασίας, αντιμετωπίζουν θέρμη και πίστη.
Οπλιστείτε φάλαγγα σας απόφαση και θάρρος! Πάρτε για να λειτουργήσει! το άροτρο είναι έτοιμο γη περιμένουν? Arai!
Πήγαινε και να δώσει χάρη στο Θεό το ένδοξο έργο που Εκείνος έχει ανατεθεί σε εσάς? Αλλά προσοχή! μεταξύ αυτών που καλούνται να το πνευματισμό πολλά λοξοδρόμησή? έτσι ώστε στη συνέχεια, η πορεία σας και ακολουθήστε την αλήθεια.
Erastus (Το Ευαγγέλιο Σύμφωνα με τον πνευματισμό Δευ - Κεφάλαιο XX - σημείο 4)

ΣΧΟΛΙΑ 
1. Το καταστατικό του Διεθνούς σημειώσεις πνευματιστής Συμβούλιο: 
  • Το Διεθνές Συμβούλιο πνευματιστής (ISC) είναι ο φορέας που προκύπτει από την ένωση, σε όλο τον κόσμο, Εκπρόσωπος της National Association of πνευματιστές Κινημάτων. 
  • Αποτελούν βασικούς στόχους και τους στόχους του ΕΣΕ: 
    I - προώθηση της αλληλεγγύης και αδελφική ένωση των πνευματιστής Ιδρυμάτων όλων των χωρών και την ενοποίηση του κόσμου Κινήματος Πνεύματος?
     
    II - προωθήσει τη μελέτη και τη διάδοση της πνευματιστής Δόγμα σε τρεις βασικές πτυχές: επιστημονικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές?
     
    III - να προωθήσει την πρακτική της φιλανθρωπίας πνευματική, ηθική και υλική στην πνευματιστής Δόγμα. 
  • Οι σκοποί και οι στόχοι του ΕΣΕ με βάση την πνευματιστής Δόγμα κωδικοποιήθηκε με Allan Kardec και τα έργα που ακολούθησαν τις κατευθυντήριες γραμμές τους, είναι συμπληρωματικά και επικουρικά προς αυτόν. 
  • Κάθε λογισμικού και υλικού υποστήριξης που προσφέρονται από το ERC, δεν είναι υποχρεωτική, επαφίεται στη διακριτική ευχέρεια των Πνευματιστών Φορείς τις εγκρίνει ή όχι, εν μέρει ή πλήρως, ή να τις προσαρμόζουν στις δικές σας ανάγκες ή ανέσεις. 
  • Οι οντότητες που αποτελούν το ΤΣΠ διατηρούν την αυτονομία, την ανεξαρτησία και την ελευθερία δράσης τους. Η σύνδεση με το CEI βασίζεται και τον στόχο της αλληλεγγύης και συντροφικότητας.
Οι 2. 'S Σχετικές δραστηριότητες σε αυτό το έγγραφο παρουσιάζονται ως προτάσεις. Τα θεσμικά όργανα πνευματιστής στη χρήση της ελευθερίας του, μπορεί να τα εκτελέσει στο ότι η ανάπτυξη και η ανάπτυξή της να δημιουργήσει τις συνθήκες για τους δύο ηγέτες και όταν κρίνεται σκόπιμο.
 
3. Πνευματιστής δραστηριότητες εκτελούνται πάντα με τρόπο που να συνάδει με τα χαρακτηριστικά του κοινωνικού περιβάλλοντος και τη νομοθεσία της χώρας στην οποία δραστηριοποιούνται.
--- Ο ---  
 
Οι εργαζόμενοι του Κυρίου
  • Πλησιάζοντας την ώρα που θα πρέπει να πληρούνται τα πράγματα που ανακοινώθηκαν για το μετασχηματισμό της ανθρωπότητας. Ευλογημένος είναι όλοι όσοι έχουν εργαστεί στον τομέα του Κυρίου, με ανιδιοτέλεια και χωρίς άλλο κίνητρο, αλλά για φιλανθρωπικούς σκοπούς! Ημέρες εργασίας σας θα πρέπει να καταβληθεί εκατό φορές περισσότερο από ό, τι αναμενόταν.
  • Μακάριοι είναι εκείνοι που έχουν πει στους αδελφούς του: «Ας εργαστούμε μαζί και να ενώσουμε τις προσπάθειές μας, ώστε ο Κύριος, κατά την άφιξή τους, να βρουν τελικά το έργο," γιατί ο Κύριος θα τους πω: "Ελάτε σε μένα, εσείς που είναι καλοί servers ye knowest που επιβάλλουν σιγή στη ζήλια σας και η διαμάχη σας, έτσι ώστε να μην βλάψουν πρέπει να έρθει στη δουλειά! "
Το Πνεύμα της Αληθείας (Το Ευαγγέλιο Σύμφωνα με τον πνευματισμό Δευ - Κεφάλαιο XX - σημείο 5) 

Πνευματισμός
. "Μην έρθει να καταστρέψει το χριστιανικό νόμο, αλλά για να το πραγματοποιήσει" Όπως είπε ο Χριστός: «Μην έρθει να καταστρέψει τον νόμο, αλλά να εκπληρώσει», λέει επίσης Πνευματισμός διδάσκει τίποτα σε αντίθεση με όσα δίδαξε ο Χριστός? αλλά αναπτύσσει πλήρη και εξηγεί με σαφή τρόπο και σε όλους, αυτό που ειπώθηκε μόνο σε αλληγορική μορφή. Ελάτε να ανταποκρίνονται στην προβλεπόμενη ώρα, αυτό που είπε ο Χριστός και να προετοιμάσει την υλοποίηση των μελλοντικών πράγματα. Είναι, ως εκ τούτου το έργο του Χριστού, ο οποίος προεδρεύει η ανακοίνωσε επίσης την αναγέννηση που λειτουργεί και προετοιμάζει τη βασιλεία του Θεού στη γη.
Allan Kardec (Το Ευαγγέλιο Σύμφωνα με τον πνευματισμό Δευ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι - σημείο 7) 

Στο έργο της ενοποίησης
  • Η υπηρεσία της ενοποίησης στις τάξεις μας είναι επείγουσες, αλλά όχι βιαστικά. Ένας ισχυρισμός φαίνεται να έρχονται σε αντίθεση με το άλλο. Αλλά δεν είναι έτσι. Είναι επείγον, διότι θέτει τον στόχο που επιδιώκουμε? αλλά όχι βιαστικά, γιατί δεν είναι για εμάς να παραβιάζει τη συνείδηση ​​κανενός. 
  • Ας κρατήσουμε το σκοπό της ένωσης, πλησιάζει, και να κατανοήσουν και, αν είναι δυνατόν, να καθοριστούν σε κάθε τόπο όπου το όνομα του Πνευματισμού έχουν έρθει στο φως, μια ομάδα μελέτης, όσο μικρό, από τα έργα του Kardec, το φως του Χριστού Θεός. 
  • Πνευματισμός κατέχει τις βασικές πτυχές της σε τριπλή διαμόρφωση. Ο καθένας πρέπει να περιορίζεται σε ανησυχίες τους κατασκευή και την παραγωγή. Ποιος afeiçoe επιστήμη που καλλιεργούν την αξιοπρέπειά τους, που αφοσιώνονται στη φιλοσοφία που μεγεθύνει τα αξιώματα και όσοι αφιερώσουν τον εαυτό τους με τη θρησκεία για να χωρίσουν τις φιλοδοξίες του, αλλά και η βάση παραμένει Kardec στην πάντες και τα πάντα, έτσι ώστε δεν θα χάσετε την ισορροπία πάνω στα θεμέλια επί των οποίων αυξάνεται στην οργάνωση. 
  • Διδάξτε, αλλά το κάνει? Πιστεύουμε, όμως μελετήσει? συμβουλεύει, αλλά και να διδάξουν? συγκεντρώσει, αλλά και τις ζωοτροφές. 
  • Είναι σημαντικό να διατηρηθεί Πνευματισμού, που εκδόθηκε από τη Θεία Messengers Allan Kardec: χωρίς πολιτικές δεσμεύσεις, χωρίς θρησκευτικό επαγγελματισμό χωρίς να υποβαθμίζεται personalisms χωρίς εξανθήματα κατάκτηση της φευγαλέας γήινες δυνάμεις. 
  • Allan Kardec στις μελέτες, οι συλλογισμοί, οι δραστηριότητες στα έργα, ώστε η πίστη μας δεν πρέπει να κάνει την ύπνωση, σύμφωνα με την οποία η δύναμη του σκότους κάτω ασθενέστερες μυαλά, αλυσιδωτή σύνδεση τους αιώνες της ψευδαίσθησης και του πόνου. 
  • Allan Kardec δεν είναι μόνο πιστεύεται ή τσόχα, που διακηρύχθηκε ή εκδηλώνεται στην σημαία μας, αλλά αρκετά έζησε, υπέφερε, φώναξε και πραγματοποιήθηκε στις δικές μας ζωές. Χωρίς αυτή τη βάση, είναι δύσκολο να σφυρηλατήσει τον χαρακτήρα Christian-πνευματιστής ότι ταραγμένο κόσμο περιμένει από εμάς να ενοποιηθούν. 
  • Η αγάπη του Ιησού για όλους, για όλη την αλήθεια Kardec.
Bezerra de Menezes
(Αποσπάσματα από το μήνυμα "Ενιαίο" pSIC FCXavier -. Μεταρρύθμισης, dez/1975) 
Διεθνές Συμβούλιο πνευματιστής

  Αρχική σελίδα: http://www.spiritist.org/
Email: spiritist@spiritist.org

Nenhum comentário:

Postar um comentário